Om oss

Vilka vi är

Vi är en oberoende grupp av specialiserade IT-specialister och databastekniker. Vi är specialiserade på produktion av svenska körkort och många andra dokument av mycket hög kvalitet samt andra tjänster. Vi har producerat pass, licenser, SSN, ID-kort, födelsebevis, diplom och andra dokument i över 150 länder (Nordamerika, Sydamerika, Europa, Australien, Asien och Afrika) och vi är en av de mest framstående organisationerna inom vårt område

 

Acheter un passeport français en ligne

Köp körkort online

Du har hittat rätt plats om du letar efter arkiv! Körkort, pass, ID-kort, identitetskort, visum, IELTS, intyg, uppehållstillstånd och arbetstillstånd är bara några av de juridiska individuella rapporter som vi förbereder och erbjuder.

Vi producerar både riktiga och falska inspelningar enligt högsta standard. Du kan använda de arkiv som vi producerar för att resa och arbeta i hela EU. Våra korrekta register är viktiga och har lagts till i den nödvändiga statliga databasen.

 

Skicklighet

Vi tillhandahåller äkta och spännande skivor av många olika slag. Majoriteten av våra produkter är tryckta på förstklassig tryckutrustning, innehåller autentisk flerdimensionell grafik, inklusive mystiska uppgifter, och har genomgått flera testförfaranden, bland annat genom att ha placerats under en ultraviolett lampa. Försök att inte oroa dig för att bli stoppad av en polis! Se till att alla dina skriftliga och autentiska register hålls.