VANLIGA FRÅGOR

När tjänsten har begärts och betalningen har bekräftats utfärdas förarkortet vanligtvis inom två veckor om hög leveransprioritet har valts på formuläret. Inom sju (7) arbetsdagar kan du skicka in en begäran om godkännande. Som ett resultat av detta kommer den totala kostnaden att öka avsevärt.

 

Eftersom övningarna, ögonundersökningen, kostnaderna för undersökningarna och vägledningen för att lära sig köra bil måste dokumenteras (naturligtvis med falska datum), begärs betalning för tjänsten i förväg. Vi kan inte betala dessa kostnader ur egen ficka. Ta inte kontakt med oss för att be om betalning efter leverans.

 

För våra kunders och vår egen säkerhet använder vi endast extremt säkra och ospårbara betalningsmetoder. Det betalningsalternativ vi använder mest frekvent är kryptovaluta, till exempel Bitcoins. Ett annat alternativ är banköverföring. Dessutom accepteras MoneyGram och Western Union.

 

Det är i den motorisering som ligger närmast din plats som körkortet registreras. För att användningen av ditt körkort ska bli så synlig som möjligt, till exempel om du befinner dig i Stockholm, registreras det via en motoriseringsfilial i Stockholm.

 

Tillsammans med dokumentet skickar vi dig en verifieringsdiskett, en telefonkod och en länk till en databas som du kan använda för att kontrollera dokumentets legitimitet. Med hjälp av verifieringsskivan kan du se alla dina uppgifter som påstås vara sparade i databassystemet. Ditt dokument är ett verkligt dokument om du kan se det i systemet. Följaktligen måste du använda dokumentet lagligt….

 

Alla licenser som vi erbjuder varierar i pris från högst 860 euro till 2 100 euro för praktik och service. Kostnaden varierar beroende på vilken typ av körkort som behövs och i synnerhet vilken lokal motorisering som ligger närmast din bostad där du måste registrera dig. I sällsynta fall kan det kosta mer än det ovannämnda taket.

 

Om trafikförordningen inte följs får du ett körkort med totalt 20 flexibla poäng.

Licensen levereras med rekommenderat brev till den adress som du anger i formuläret för att skicka begäran (leveranstid: 1-2 dagar). Du får också en uppföljning för att se hur det går med försändelsen.

Av denna anledning använder vi betalnings- och kontaktalternativ för att skydda kundernas integritet och konfidentialitet.

Vi har gjort det framgångsrikt i många år som yrkesverksamma inom denna sektor. På vår webbplats kan du se några provdokument och provfilmer samt kundreferenser. Varje dag får vi mellan 3 och 8 beställningar från konsumenter över hela världen, och efter att de fått sina dokument berättar de alltid för andra om våra tjänster. Så känn dig säker på vår auktoritet.