TJÄNSTER

Köp svenskt körkort

Köp ditt körkort

Vi säljer äkta och falska körkort till ett billigare pris. Om du letar efter var du kan köpa ett körkort är du på rätt spår. Vi kan hjälpa dig att få ett registrerat körkort på mindre än 7 dagar. Kontakta oss just nu och ge din information, vi kommer att få det gjort och levereras till din önskade adress.

Vi förstår de svårigheter som de flesta möter där ute i samband med att få ett körkort. Det svenska systemet gör det extremt svårt för vissa individer att få ett körkort. Vissa människor har inte tid att gå på en körskola, och det finns andra som har ett band och inte kan få ett körkort. Men gäst vad! Det är just därför vi har skapat den här organisationen: för att hjälpa alla dem som inte kan ta körkort genom att göra processen enkel och smidig.

Du behöver någon av dessa körkortskategorier för att få köra en motorcykel eller en tvåhjulig moped: A1, A2, A, AM, med en cylindervolym på högst 50 cm³ och en konstruktionshastighet på högst 45 km/h.

Den vanligaste körkortskategorin är B-körkort. Med B-körkort får man köra personbilar och lätta kommersiella fordon med en totalvikt som inte överstiger en viss gräns (ofta 3.500 kg eller cirka 7.700 pund). De olika typerna är: B1, B, BE och B96.

Körkort för lastbil kategoriseras baserat på fordonets storlek, vikt och typ. De specifika kategorierna kan variera från land till land, men här är några vanliga kategorier för lastbilskörkort: Kategori C1 (lätt lastbil), kategori C1E (lätt lastbil med släp), kategori C (tung lastbil) och kategori CE (tung lastbil med släp).

Busskörkort kategoriseras baserat på bussens storlek, kapacitet och typ. De specifika kategorierna kan variera från land till land, men här är vanliga kategorier för busskörkort: Kategori D1 (minibuss), kategori D1E (minibuss med släp), kategori D (buss) och kategori DE (buss med släp)

PASSPORT

Det svenska passet är ett kraftfullt dokument som inte bara fungerar som en nyckel till internationella resor utan också representerar innehavarens identitet och medborgarskap. Passet utfärdas av Polismyndigheten och har en elegant design med det nationella emblemet, sofistikerade säkerhetsfunktioner och biometrisk teknik. Det ger svenska medborgare tillgång till en mängd länder över hela världen och är erkänt som en symbol för landets åtagande att underlätta global rörlighet.

För att ansöka om ett svenskt pass måste man lämna in nödvändig dokumentation, inklusive bevis på medborgarskap och ett biometriskt fotografi, till den lokala polismyndigheten eller konsulatet. Innehav av ett svenskt pass innebär inte bara en juridisk ställning som medborgare i Sverige utan förkroppsligar också en anda av utforskning och uppkoppling i en alltmer sammankopplad värld.

Du kan köpa ett svenskt pass från oss till ett billigare pris. De pass vi tillhandahåller är registrerade i den svenska databasen och de accepteras överallt i världen. För svenska pass måste du först identifiera dig innan du lämnar in en ansökan. För att få ditt pass hänvisar vi till samma process som en begäran om en identitetshandling som vi kan tillhandahålla dig.

Andra dokument

Vi erbjuder även tjänster som köp av pass, ID-kort, visum, IELTS, certifikat, uppehållstillstånd, arbetstillstånd med mera.